Tekutá krmiva
Pivovarské kvasnice nativní
100% čisté pivovarské kvasnice (Saccharomyces cerevisiae var. Carlsbergensis) v nativním tekutém stavu, vzniklé zkvašením mladiny sladového extraktu. Mimo důležitých aminokyselin obsahují i chmelové kyseliny (hořké kyseliny humulon a ß-hořké kyseliny lupulon).
Kukuřičný olej
Olej získaný z kukuřičných klíčků při zpracování kukuřice. Vzniká jako vedlejší produkt výroby bioetanolu.
Krmné (odpadní) pivo
Vzniká jako vedlejší pivovarnický produkt při přecházení výroby mezi různými druhy piv. Obsahují velké množství vitamínů B.
Pentozany
Vznikají jako vedlejší produkt při zpracování pšeničného škrobu. Mají vysoký obsah bílkovin a sacharidů, které dále působí také jako přírodní okyselovadlo.
Melasa
Sirupovitá energetická hmota vznikající jako vedlejší produkt rafinace.