Amylín M 30

Technický popis:
Jedná se o termicky modifikovaný bramborový škrob s přídavkem 30 % sacharózy. Je to suchý, bílý, jemný, ve studené vodě intenzivně bobtnající a rozpouštějící se prášek příjemné chutě a vůně s extrémně vysokou vazností. Roztok, který je čirý a gumovitý, je citlivý na kyselost prostředí, od pH = 4,5 viskozita prudce klesá.

Použití:
Používá se jako zahušťovadlo tj. voduvazný prostředek proti tuhnutí jemných sypkých hmot např. cukru, pracích prášků apod.

VLASTNOSTI:
sušina / min. 90 – 96 %
pH / 5,5 – 6,5
vaznost vody / min. 30 g/g

Balení a skladování:
Amylín M 30 je balen po 20 kg do vícevrstvých papírových pytlů s vnitřním polyetylenovým nástřikem. Skladuje se při maximální vlhkosti 75 % a teplotě 20 °C, je nevhodné skladovat jej v blízkosti surovin a výrobků, jejichž pachy by mohl na sebe navázat. Záruční lhůta je 24 měsíců.

 

Pro více informací kontaktujte specialistu kvality, pana Jana Kašpara.
jan.kaspar@mrazagro.cz