Oxamyl 1211 TM

Technický popis:
Jedná se o oxidovaný škrob termicky modifikovaný. Je to suchý, bílý až nažloutlý, jemný, ve studené vodě středně rychle se rozpouštějící prášek, bez vůně a zápachu. Ve studené vodě přechází během krátké chvíle v řídkou koloidní disperzi se slabou opalescencí.

VLASTNOSTI:
sušina / min. 89 %
pH / 5 – 7

Použití:
Používá se jako nízkoviskozní stabilizátor, tj. voduvazný prostředek do polévek, omáček a cukrářských krémů. Použití nalezne také u mražených těst, instantních tukových a máslových krémů, a jako přídavek v kysané smetaně brání synerezi a blokuje migraci vody.

Balení a skladování:
Oxamyl 1211 TM je balen po 15 ti kg do vícevrstvých papírových pytlů s vnitřním polyetylenovým nástřikem. Skladuje se při maximální vlhkosti 75 %, je nevhodné skladovat jej v blízkosti surovin a výrobků, jejichž pachy by mohl na sebe navázat. Záruční lhůta je 12 měsíců, z nichž jeden měsíc může čerpat výrobce před expedicí.

 

Pro více informací kontaktujte specialistu kvality, pana Jana Kašpara.
jan.kaspar@mrazagro.cz