Krmné suroviny rostlinného původu
Vedlejší produkty
Vakování, silážování a konzervace Moderní technologie Budoucnost vychází z minulosti Válcové sušení Aby se za nás děti nemusely stydět Farma Radomyšl Vaše soukromé rybářské útočiště Revír Komušín

Tekutá krmiva

Pivovarské kvasnice nativní
100% čisté pivovarské kvasnice (Saccharomyces cerevisiae var. Carlsbergensis) v nativním tekutém stavu, vzniklé zkvašením mladiny sladového extraktu. Mimo důležitých aminokyselin obsahují i chmelové kyseliny (hořké kyseliny humulon a ß-hořké kyseliny lupulon).

Lihovarské výpalky
Lihovarské výpalky (kukuřičné nebo obilné) jsou zahuštěným zbytkem po destilaci prokvašené zápary na záparové koloně. Získávají se oddělením tekuté části od hustého podílu na dekantérech a následném zahuštění na odparkách.

Kukuřičný olej
Olej získaný z kukuřičných klíčků při zpracování kukuřice. Vzniká jako vedlejší produkt výroby bioetanolu.

Krmné (odpadní) pivo
Vzniká jako vedlejší pivovarnický produkt při přecházení výroby mezi různými druhy piv. Obsahují velké množství vitamínů B.

Pentozany
Vznikají jako vedlejší produkt při zpracování pšeničného škrobu. Mají vysoký obsah bílkovin a sacharidů, které dále působí také jako přírodní okyselovadlo.

Melasa
Sirupovitá energetická hmota vznikající jako vedlejší produkt rafinace.